Școala de Șoferi DriveSchool - Întrebări frecvente

La noi, nu există întrebare fără răspuns

Majoritatea elevilor care ne trec pragul sunt, la început, temători și întrebători. Este un lucru cât se poate de normal, fiind vorba de un examen cu multe necunoscute, fiecare elev ar vrea să primească o anumită siguranță că lucrurile vor fi bine. Și chiar dacă emoțiile vor dispărea cu adevărat doar în momentul în care te vei vedea cu semnul de începător lipit pe lunetă și parbriz, asta nu înseamnă că răspunsurile care te macină nu pot avea un răspuns încă de dinainte să te lovești de situațiile care te așteaptă în timpul școlii.

Intrebare 1
Intrebare 2

Cele mai des întâlnite întrebări pe care le primim

În cât timp reușesc să-mi iau permisul?

Fiecare cursant are ritmul său de învățare, de aceea este greu de cuantificat în cât timp te vei vedea cu permisul în mână. Școala de șoferi este împărțită în trei etape mari care definesc durata procesului de învățare.

  1. Etapa de înțelegere a părții teoretice
  2. Etapa de acomodare cu mașina și dinamica traficului
  3. Frecvența orelor de conducere

Apoi, intervine programarea la examinare și promovarea examenelor. În funcție de perioada din an, tot acest proces de învățare poate dura între 3 și 4 luni, chiar mai mult în unele cazuri.

Instructajul pentru a deveni un șofer bun începe încă de dinainte să ne treci pragul

Fiecare lacună trebuie „umplută” și corectată la timp, fiecare eroare trebuie îndreptată încă de dinainte să ajungi șofer. Asta pentru că în viața de șofer, un moment de neatenție poate fi fatal. Iar rolul nostru, responsabilitatea noastră cea mai mare este să prevenim astfel de situații.

Ai o altă întrebare?

Suntem aici să te ajutăm. Vizitează-ne la sediu sau contactează-ne.

Contact