Școală de șoferi București

Apăsăm pedala profesionalismului și punem frână condusului iresponsabil.
Cine suntem noi?

Con Suntem o echipă compactă, care se bazează pe calitate, și nu pe cantitate.

Con Suntem devotați și implicați normelor de conducere în siguranță.

Con Suntem concentrați pe fiecare elev, prin procese de învățare personalizate.

Cursant
Cursanti la pc

Din 2013, formăm și modelăm șoferii responsabili ai României

Chiar dacă școala de șoferi nu are posibilitatea de a te transforma în pilot de curse, la finalul cursurilor, atunci când, cu mândrie, îți vei lipi lămâia în parbriz, vei avea siguranța că poți călători în siguranță la volanul unui autoturism. Ne vom asigura că îți dezvoltăm calitățile de care ai nevoie pentru a conduce cu încredere spre oportunitățile care ți se vor așterne în față. Cu prudență, preventiv, fără riscuri. Așa am început și așa vom continua și de acum înainte, cu încredere că se poate și așa, că indiferent de condițiile în care conduc absolvenții noștri, se vor descurca și vor excela, transformând banalitatea condusului într-o artă care aduce satisfacție chiar și în zilele cu trafic infernal.

1.000.000 de șoferi instruiți de Drive School

Misiunea noastră este să ajungem la 1 milion de șoferi care, prin calitatea serviciilor noastre să ajute la scăderea numărului de evenimente rutiere datorate neatenției sau lipsei de competențe ale șoferilor din România. De aceea nu acceptăm niciun compromis pentru că înțelegem responsabilitatea pe care o avem cu toții atunci când suntem în trafic. Cel mai mult ne place să ne depășim limitele, să apăsăm accelerația inovației, să ne conducem viitorii șoferi cu prudență, seriozitate, încredere, respect și integritate.

Tocmai de aceea, am investit și investim în continuare în tot ceea ce înseamnă experiența elevului înscris la școala de șoferi Drive School.

Masina rosie 2
Examen auto

Sediul școlii de șoferi - hub al excelenței

Întregul sediu al școlii de șoferi Drive School este echipat pentru a-ți oferi toate condițiile de care ai nevoie pentru a te desăvârși în arta de a conduce. Sala de curs performantă este mereu plină, asta și pentru că punem mare preț pe asimilarea de informații în colectivitate.

Flota auto - vehiculele cu care te ducem „departe”

Mașinile sunt doar o mână de fiare, iar în caz de accident, viața conducătorilor auto și a pasagerilor primează. De aceea, cel mai important element la o mașină este șoferul. Flota noastră de mașini este pregătită să te ajute să devii un șofer echilibrat și experimentat. Sunt mașini fiabile, curate, rezistente, cu dublă comandă, astfel încât tu să fii tot timpul în siguranță.

Masina rosie 2
La volan

Echipa școlii - oamenii care călăuzesc oameni

Experiența ne-a învățat că mai puțin poate să însemne mai mult, De aceea suntem o echipă restrânsă, dar completă. Fiecare dintre noi are toate calitățile pe care un cursant, indiferent de exigență, o cere de la instructorul său. Am ales să lucrăm într-un mediu plăcut, deloc obtuz, cu deschidere, empatie și înțelegere.

Pașii spre viitor - din București, în întreaga țară

Succesul pe care l-am cunoscut în Sectorul 4, București, ne-a determinat să ne dorim mai mult și să ne dezvoltăm o viziune pe termen lung care să se aplice la nivel național. Suntem hotărâți să reușim să creștem, astfel încât șoselele din România să fie pline doar de șoferi responsabili. Primul pas va fi să ne extindem în întreaga Capitală, urmând ca, ulterior, să ne oferim serviciile de calitate și în marile orașe din țară. Toate acestea sunt posibile în special cursanților noștri care ne motivează constant să ne dezvoltăm și să creștem. Feedback-ul lor pozitiv, pe lângă faptul că ne încântă, ne demonstrează că am ales bine atunci când am format echipa Drive School.

Vrei să fii și tu un șofer fără cusur?