Chestionare auto categoria B

Chestionare auto pentru categoria B identice ca la examen, pentru cunoștințe cât mai aprofundate

Promovarea examenelor de conducere țin atât de responsabilitatea instructorului, cât și de elev. Fiecare parte a școlii de șoferi e importantă, dar, dacă ar fi să facem un top, chestionarele auto pentru categoria B sunt printre cele mai fundamentale. Fără ele, examenul la sală ar fi ca și cum ai merge la pescuit fără undiță și momeală. Știm că majoritatea viitorilor șoferi încep școala de șoferi entuziasmați să conducă. Nimănui nu-i place să învețe. Și totuși, conduita în trafic se învață cu burta pe carte. Pe lângă cursul și cartea de legislație, va fi necesar să treci măcar o dată prin toate chestionarele auto pentru categoria B puse la dispoziție de DRPCIV.

Strangere de mana
Notite

Învață online, direct de pe platforma Drive School

Pentru a avea un parcurs cât mai ușor și mai plin de cunoștințe care să se prindă de tine, am dezvoltat mediul de învățare Drive School, platforma unde vei putea să completezi chestionarele online updatate conform cu legislația în vigoare și pe care le vei găsi și la proba teoretică din examenul auto categoria B. Tot ce trebuie să faci este să Urmezi întocmai pașii de pe platformă

COMPLETEAZĂ CHESTIONARELE ONLINE
Con
Exact ca la examen, fiecare chestionar are 26 de întrebări, din care trebuie să răspunzi corect la 22 pentru a „promova” exercițiul.
Con
Fiecare răspuns greșit va fi însoțit de răspunsul corect și explicații suplimentare, astfel încât să îți poți nota întrebările a căror răspunsuri nu le stăpânești.
Con
Repetiția este mama învățăturii. Deși este recomandat să treci prin toate chestionarele auto pentru categoria B măcar o dată, noi recomandăm să răspunzi la întrebări de cât mai multe ori, până când reușești să iei punctaj maxim la 10 chestionare consecutive.
Con
În cazul în care ai întrebări la unele chestionare, îți recomandăm să le dezbați cu instructorul auto.
Con
Dacă nu ai unde să completezi chestionarele auto pentru categoria B, le poți rezolva și în sala de studiu a școlii de șoferi Drive School.
Con
Indiferent că ești o persoană care învață mai ușor de pe un ecran sau îți place să ții tot timpul pixul și foaia la îndemână, vei primi tot suportul de care ai nevoie pentru a stăpâni la perfecție partea de legislație și de chestionare auto pentru categoria B