Scoala de soferi Drive School instructor Valcu Vlad

­čÜÖVeste bun─â pentru viitori ╚Öoferi din Ilfov!­čÜÖ

Examenul auto

├Äncep├ónd cu 18 februarie, ilfovenii care vor s─â ob┼úin─â permisul de conducere vor avea la dispozi╚Ťie pentru sus┼úinerea probei practice ├«nc─â dou─â trasee de examinare.

M─âsura a fost luat─â de c─âtre cei de la Direc╚Ťia Regim Permise de Conducere ╚Öi ├Änmatriculare a Vehiculelor din cauza aglomera╚Ťiei foarte mari din zona Bucure┼čtii Noi, locul de examinare pentru proba practic─â fiind comun cu cel al viitorilor ╚Öoferi din Bucure┼čti.

├Än acest sens, potrivit Direc╚Ťiei Regim Permise de Conducere ╚Öi ├Änmatriculare a Vehiculelor, s-a luat m─âsura supliment─ârii locurilor de examinare pentru Jude┼úul Ilfov ┼či s-a introdus traseul de la Palatul Na┼úional al Copiilor ┼či cel de la Parcul IOR, ├«n plus fa┼ú─â de Bucure┼čtii Noi.

Chestionare auto identice cu cele de la examen

­čÜÖCum ob┼úii permisul de conducere

­čö╣Potrivit Direc╚Ťiei Regim Permise de Conducere ╚Öi ├Änmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru probele teoretic─â ╚Öi practic─â, doritorii trebuie s─â ├«ndeplineasc─â urm─âtoarele condi╚Ťii:
­čö╣S─â fie ap╚Ťi din punct de vedere medical ╚Öi psihologic, s─â fac─â dovada preg─âtirii pentru examen, precum ╚Öi dovada c─â au domiciliul pe raza serviciului public de permise auto de conducere.
­čö╣De asemenea, nu trebuie s─â fi fost condamna┼úi ├«n baza unor hot─âr├óri judec─âtore╚Öti definitive pentru infrac╚Ťiuni care au leg─âtur─â cu circula╚Ťia pe drumurile publice, v─ât─âmarea corporal─â sau uciderea ├«n urma nerespect─ârii unor reguli de circula╚Ťie.

­čÜÖActe necesare pentru examenul auto:

­čö╣ cerere tip
­čö╣fi╚Ö─â de ╚Öcolarizare, care este valabil─â un an de zile de la data absolvirii cursurilor, emis─â de ╚Öcoala de conduc─âtori auto, ├«n cadrul c─âreia au fost aboslvite cursurile teoretice ╚Öi practice ╚Öi ├«n care se consemneaz─â avizul medical
­čö╣ cazierul judiciar, ├«n termen de valabilitate, ╚Öi, dup─â caz, copia hot─âr├órii judec─âtore╚Öti de condamnare, r─âmas─â definitiv─â, ├«n cazul condamn─ârii la pedeapsa ├«nchisorii cu executare sau la pedeaspsa amenzii, copia biletului de liberare sau a documentului care atest─â executare pedepsei amenzii.
­čö╣chitan╚Ťa de plat─â a contravalorii permisului de conducere, ├«n valoare de 68 de lei. Aceasta poate fi achitat─â numerar la ghi╚Öeu, odat─â cu depunerea documentelor.

Inapoi la prima pagina

DIRECTOR: Nicolae Comandatu

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.