Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Scoala de soferi – Mai mult decat niste instructori – Oameni dedicati sigurantei si pasiunii pentru sofat

 Legislatia in vigoare prevede ca fiecare viitor sofer sa parcurga anumite etape pentru obtinerea permisului de conducere:

  • Inscrierea in cadrul unei scoli de soferi;
  • Participarea la cursurile teoretice;
  • Efectuarea orelor de practica sau condus;
  • Absolvirea examenelor teoretice si practice.
Scoala de soferi Drive School Bucuresti va asteapta cu cele mai bune oferte
Scoala de soferi Drive School Bucuresti va asteapta cu cele mai bune oferte

 

Scoala de soferi Bucuresti Drive School are un rol important, prin intermediul instructorilor angajati in procesul de formare a novicilor,  de a transmite informatiile teoretice si practice necesare pentru obtinerea permisului de conducere.

Obiective Drive School

Scoala de soferi Drive School are ca obiectiv principal pregatirea cursantilor care doresc sa obtina permisul de conducere pentru toate categoriile oferind si varianta de studiu, cu predare in limba engleza pentru solicitantii straini (atat pentru efectuarea orelor practice, cat si pentru insusirea notiunilor teoretice).

                         Rezultate pozitive confirmate de elevii care aleg sa studieze cu noi

   

  Experienta sofatului si invatarea notiunilor teorectice reprezinta o parte placuta si integranta a procesului de studiu care are ca scop dobandirea rezultatelor pozitive pentru obtinerea carnetului de conducere.

Foarte important!

Atunci cand cursantii aleg sa studieze in cadrul unei scoli performante, ai caror instructori sunt familiarizati cu tehnologia auto si detin toate informatiile actualizate (in privinta ultimelor reglementari legislative) siguranta si placerea sofatului sunt asigurate in cele mai bune conditii, dedicate procesului de invatare.

Beneficiaza de pachetul complet de inscriere la Drive School

Pentru parcurgerea si intelegerea legislatiei, cursantii participa la orele predate de instructori si lectori specializati, care sunt la curent cu toate  schimbarile si modificarile legislative.

Drive School este o institutie dotata cu sali de curs in care sunt integrate echipamente de ultima generatie, necesare inlesnirii procesului de invatare.

In plus, aplicatia online permite cursantilor sa completeze cu usurinta chestionarele online, in timp ce lectorii sunt prezenti pentru explicatii suplimentare.

  • Cursul practic

Efectuare orelor de practica reprezinta partea de intelegere a componentelor unei masini (elementele principale), deprinderea notiunilor teoretice (identificarea semnelor de circulatiei si indicatiile acestora) si realizarea aptitudinilor teoretice de manevrare a autovehiculului.

  • Acces nelimitat la chestionarele online – pentru toate categoriile A,B,C, C+E, D, E.

Aceasta este o partea importanta pentru verificarea cunostintelor cu ajutorul gadget-ului detinut (smartphone, tableta, laptop, PC), prin completarea chestionarelor si o metoda care salveaza timp si este accesibila, prin intermediul conexiunii la internet.

  • Clinica Psihomed Expert

Colaborarea dintre DriveSchool si clinica Psihomed Expert faciliteaza obtinerea adeverintei medicale necesara pentru alcatuirea dosarului care urmeaza sa fie depus pentru obtinerea permisului.

Pentru ca experienta invatarii sa fie placuta, reprezentantii DriveSchool isi imbunatatesc constant serviciile in vederea gasirii de noi solutii care sa satisfaca cerintele cursantilor.

Avantajul colaborarii cu firma noastra consta in faptul ca orice beneficiar al cursurilor de formare practice si teoretice are posibilitata de a achita in rate suma stabilita pentru fiecare categorie de permis.

Scoala de soferi Drive School Bucuresti prezenta in toate sectoarele din capitala

Datorita viziunii concrete asupra obtinerii carnetului de conducere, DriveSchool inglobeaza toate calitatile pe care un astfel de mediu educational trebuie sa il cuprinda: lectori, profesori si instructori specializati, metode moderne, solutionarea rapida a cererilor din partea cursantilor, asigurarea materialelor necesare si o conduita bazata pe disciplina care caracterizeaza si inspira viitori soferi.

DIRECTOR: Nicu Comandatu                                        Inapoi la pagina principala