Nu stie sa citeasca, dar vrea permis. Sistemul audio-video prin care incerca sa triseze a fost descoperit de examinatori

Nu stie sa citeasca

Examenul auto s-a dovedit o incercare prea grea pentru un tanar din Dambovita. Dupa ce a picat, de doua ori, candidatul s-a prezentat, vineri dimineata, la proba teoretica, mai dotat decat sperau examinatorii.

Purta pe sub haine un adevarat sistem audio-video pentru copiat. In loc sa invete, tanarul s-a pregatit cu o casca, un emitator, dar si o camera video, pentru ca nu stie sa citeasca, dar vrea permis.

Este pentru a treia oara cand tanarul de 21 de ani si-a incearcat norocul la examenul auto in Targoviste. Dupa ce a picat de doua ori, baiatul s-a gandit sa apeleze la noile tehnologii, in loc sa invete regulile de circulatie, dar si alfabetul. Cand a fost descoperit, tanarul a sustinut ca nu incerca sa copieze.

Tudoran Coman

Reporter: „Ce e acolo?Tudoran Coman:„Pai nici eu nu stiu ce e.Reporter: „De unde aveti camera?”Tudoran Coman: „Mi l-a dat cineva, a zis ca-mi da 3 milioane sa intru cu asta inauntru. Eu am picat o data cu 14, apoi cu 20. El a zis: ‘Bai, frate, iti dau 3 milioane sa copiez ceva de pe calculator, intelegi?'”Reporter: „Practic, dansul vedea imaginile in timp real?”Tudoran Coman: „Da, sa intru cu astea pe mine”

Tudoran s-a echipat dis de dimineata pentru succes. Si-a pus o camera ascunsa in loc de nasture la gulerul tricoului, a conectat-o la un emitator prins cu banda adeziva de picior si a pus o casca in ureche.

Tanarul avea asupra lui un echipament audio-video cu ajutorul caruia ar fi vrut sa obtina raspunsurile corecte. Filma monitorul, iar din exterior cineva i-ar fi raspuns la intrebari. Vigilenta examinatorului i-a dat insa planul peste cap. Examinatorii au realizat ca tanarul e semi-analfabet cand l-au pus sa dea o declaratie.

Reporter: „Cate clase aveti dumneavoastra?”
Tudoran Coman: Opt.”
Reporter: „Dar stiti ca nu ati scris corect?”
Tudoran Coman: „Stiu, dar nu mai stiu sa scriu bine, asa…”

Examinatorii si-au anuntat superiorii, iar tanarul s-a ales cu dosar penal pentru inselaciune. Candidatul risca sa nu mai poata da niciodata examenul auto.

Sursa: http://stirileprotv.ro

 

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.