CINE SUNTEM

In primul rand trebuie sa stiti cine suntem noi. O echipa de profesionisti cu o viziune puternica. Suntem totodata niste specialisti care va ofera tot suportul necesar pentru a obtine permisul de conducere iar experienta si priceperea noastra ne face sa fim cei mai buni din domeniu. Suntem o scoala de soferi autorizata conform normelor europene , pentru a preda educatia si arta de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

Tocmai pentru ca stim ce inseamna sa aveti un start in forta in ceea ce priveste cursurile de la scoala noastra de soferi va oferim tot suportul necesar pentru a deveni un absolvent de exceptie si sa obtineti permisul de conducere cat mai usor.

Toate acestea vin contopite in cadrul Scoala de soferi Drive School Bucuresti care vine in intampinarea dorintelor si necesitatilor dumneavoastra printr-un inalt profesionalism menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti.

Drespre Noi

 

our-mission-md

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este aceea de a va depasi asteptarile si a reusi sa va invatam tainele conducerii unui autovehicul. Noi va oferim seriozitate, incredere, respect, munca in echipa si integritate.

Acestea sunt cele mai importante elemente care caracterizeaza pe care vi le oferim pentru a ne asigura de succesul dumneavoastra. Instructorii nostri cu o pregatire excelenta si ireprosabila dar si cu o experienta bogata in conducerea autovehiculelor va vor invata tot ce trebuie sa stiti despre condus tocmai pentru ca stim care sunt implicatiile si riscurile la care se expune o persoana atunci cand se afla in trafic

 

VIZIUNEA NOASTRA

La ora actuala suntem o scoala de soferi pe care o puteti gasi in fiecare sector din Bucuresti pentru a putea fi mai aproape de dumneavoastra si sa facilitam accesul dumneavoastra spre aceste cursuri.

Incet ne vom dezvolta in continuu si la nivel national. Oferta noastra include pe langa aceste cursuri de calitate si sali de cursuri dotate la cele mai inalte standarde pentru a putea sa va oferim un mediu propice comod si placut.

Noi vrem sa scapam din start de paradoxul ,,romanul bun la toate dar expert la nimic” asadar nu va oferim vise pe paine ci cursuri de cea mai inalta calitate menite sa va ajute sa obtineti permisul de conducere cu conditia sa lucram impreuna in echipa pentru a obtine cele mai bune rezultate.

our-vision-md

 

our-valuesl

VALORI

Valori – cursurile noastre se bazeaza in totalitate pe experienta si pe valorificarea cunostintelor noastre astfel incat sa fie in ajutorul dumneavoastra. Suntem o echipa specializata si profesionista iar fiecare cursant in parte este pregatit in conformitate cu cele mai inalte standarde. Ne-am setat valori puternice iar acest lucru este dovada vie a faptului ca ne dorim in aceeasi masura ca si dumneavoastra sa excelati in arta condusului.

Scoala de soferi Drive School este prezenta in capitala si este accesibila oricui doreste sa obtina permisul de conducere. Va asteptam la sediul nostru pentru a afla care sunt primii pasi

Inapoi la pagina principala