Scoala de soferi Driver

Cum se desfasoara orele la scoala de soferi?

Una dintre cele mai importante parti ale examenului pentru obtinerea permisului de conducere este examenul teoretic pentru care se parcurg o serie de ore de pregatire. In timpul orelor de pregatire pentru examenul teoretic trebuie sa se parcurga o serie de etape pentru a va putea inscrie la examen.

 

Cateva dintre principalele etape pe care le parcurgeti la cursuri

 

In primul rand pentru a va putea inscrie la scoala de soferi trebuie sa aveti la dumneavoastra o copie dupa buletinul sau cartea de identitate si taxa de scolarizare pentru care veti primi o chitanta pe care trebuie sa o pastrati. Ulterior vor fi necesare si alte documente dar veti fi anuntat de scoala de soferi legat de momentul in care trebuie sa le intocmiti.

 

Apoi urmeaza sa incepeti pregatirea teoretica la scoala de soferi care constau in recapitularea celor mai importante aspect din legislatie si trecerea in revista a tuturor partilor teoretice esentiale. In plus, dar foarte important sa faceti este sa completati chestionare auto cat mai multe, de preferat pe toate cel putin de doua ori. In timpul acestor ore de pregatire teoretica este indicat sa puneti cat mai multe intrebari pentru a intelege foarte bine teoria. Chestionarele pe care trebuie sa le completati in aceasta perioada de pregatire trebuie sa fie cele agreate de DRPCIV actualizate pentru anul si perioada in care dati examenul. Exista si posiblitatea de a completa chestionare auto online dar nu peste tot le gasiti pe cele corecte. Este bine ca in acest caz sa intrebati la scoala de soferi unde sa intrati pe internet pentru a gasi chestionarele dupa care trebuie sa va pregatiti.

Director: Nicolae Comandatu

Inapoi la prima pagina

 

 

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.