Mediu de invatare 2024

Verifica-ti cunostintele inainte sa te duci la examen daca vrei sa fii declarat admis. Parcuge cel putin 2 ori acest mediu.

Incepe acum
Chestionare auto 2024

Aceste chestionare sunt concepute pentru toate categoriile de permis identice ca la DRPCIV – chestionare auto identice ca la examen.

Incepe acum
Curs de legislatie 2024

Va oferim acest curs pentru ca toti sa fiti declarati admisi atat la proba teoretica cat si la proba practica din prima incercare.

Deschide PDF-ul

Chestionare auto DRPCIV

Chestionare auto, identice cu cele de la examen. Cont gratuit - mail: rrmanu231@gmail.com si parola: 123456789

Daca este sa descriem senzatia de a conduce, definitia acesteia este diferita pentru fiecare persoana in parte. Pentru unii este senzatia de libertate pe care ti-o ofera si biletul catre descoperirea celor mai uimitoare vacante, pentru altii este o necesitate fara de care activitatile zilnice ar presupune mult timp petrecut in mijloacele de transport si totodata nervi pentru ca niciodata nu vin la timp. Oricare ar fi motivele tale pentru a obtine permisul de conducere trebuie sa stii ca inainte de toate trebuie sa stapanesti cat mai bine partea de chestionare auto, care sunt parte esentiala in obtinerea permisului.

Indicatii privind modul in care se prezinta aceste chestionare auto actualizate

Cu siguranta daca esti la prima incercare trebuie sa stii ca fiecare chestionar auto este compus din 26 de intrebari din care corecte trebuie sa fie minim 22 pentru a putea sa sa obtineti permisul de conducere. Pentru fiecare categorie in parte exista cate un set diferit de chestionare auto pe care trebuie sa le parcurgeti. Perioada de pregatire este deosebit de importanta si fiecare test trebuie parcurs cel putin o data pentru a va familiariza cu intrebarile si pentru ca sa va fie mai usor sa le invatati.
Sunt doua aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand va pregatiti pentru sustinerea examenului teoretic:

  • Invatarea legislatiei privind circulatia pe drumurile publice dar si a semnelor de circulatie si a indicatoarelor rutiere
  • Completarea a cat mai multe chestionare auto online pentru a intra in rutina de examen si sa puteti determina cu usurinta unde trebuie sa fiti cel mai atent, la ce intrebari.

Chestionare auto DRPCIV pentru toate categoriile

Sustinerea examenului se face in format electronic, direct pe calculator. Softul utilizat afiseaza instant daca raspunsul dumneavoastra la chestionar a fost corect sau nu, iar in momentul in care softul inregistreaza 5 greseli in mod automat califica candidatul drept respins.
O data ce candidatul a parcurs toate intrebarile si a obtinut un punctaj de minim 22 de puncte la aceste chestionare auto online, poate sa sustina proba practica de conducere a autovehiculului. Si aici sunt o serie intreaga de atentionari, dar de aceasta data ne vom concentra putin asupra modului in care trebuie sa completati fiecare chestionar auto.

Chestionare auto categoria B, pregatirea pentru examen

In momentul in care va pregatiti pentru examenul pentru obtinerea permisului de conducere, asigurati-va ca fiecare chestionar auto este completat cu atentie si va aflati intr-o zona in care puteti sa le parcurgeti in liniste.

Chestionare auto identice cu cele de la examen

Fiecare intrebare din aceste chestionare auto este explicat atunci cand ati gresit una dintre ele si astfel puteti sa puneti pe o foaie de hartie acele intrebari care v-au facut probleme. Indiferent ce metoda de invatat ati ales, este deosebit de important sa acordati atentie si seriozitate deplina fiecaruia dintre aceste chestionare auto.
Daca intampinati dificultati in a rezolva in liniste chestionare auto atunci puteti sa vorbiti cu instructorul sau lectorul iar acestia va vor pune la dispozitie sala de studiu in care alaturi de alte persoane in situatia dumneavoastra veti putea sa le parcurgeti in liniste.
De asemenea, daca sunteti in cautarea unei scoli de soferi care sa va puna la dispozitie toate conditiile esentiale, atunci va recomandam sa apelati la Drive School. Toate informatiile despre aceasta scoala de soferi le puteti gasi pe site-ul www.driveschool.ro. DIRECTOR: Nicolae Comandatu