Chestionare auto actualizate DRPCIV

Inainte de a trece la chestionare auto 2020, va recomandam sa cititi cu atentie cursurile de legislatie auto. Specialistii nostrii recomanda sa le parcurgeti de cel putin doua ori pentru a putea asimila cunostintele si sa va puteti simti pregatiti pentru examenul teoretic.

Toate chestionarele auto sunt actualizate si sunt in conformitate cu DRPCIV (Directia Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor). Acest curs teoretic este gratuit si este oferit tuturor cursantilor scolii noastre de soferi. Fiecare modul pe care il contine reprezinta varianta simplificata si pe intelesul tuturor din legislatia rutiera si componentele sale despre mecanica, prim ajutor si alte informatii vitale care fac parte din cadrul intrebarilor din chestionarele auto.

O data parcurs cursul teoretic de cel putin doua ori si rezolvarea chestionarelor auto, garantam succesul dumneavoatra din prima incercare la examenul teoretic. Desigur, noi va punem la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a invata dar restul depinde in totalitate de dumneavoastra si de dedicarea pe care o acordati acestui demers.

Mediu de invatare

Pentru a accesa mediul de invatare pus la dispozitia dumneavoastra trebuie sa va creati un cont, acesta este oferit de scoala de soferi, si apoi sa urmati pasii necesari explicate pe site-ul nostru. Acest lucru a fost implementat pentru a avea acces numai cursantii nostri fara a aglomera traficul de pe site si sa se creeze astfel dificultati in a accesa comod cursurile puse la dispozitie.

Chestionarele auto reprezinta urmatorul pas si va recomandam sa le completati pe toate pentru a nu exista intrebari neparcurse si nici intrebari fara raspuns in ziua examenului. Va recomandam ca pentru un studiu adecvat sa va adresati specialistilor nostri care va pot explica tot ceea ce nu reusiti sa rezolvati cu ajutorul cursului sau pe cont propriu.

Va dorim spor la studiu si un examen cat mai usor!

DIRECTOR: Nicu Comandatu                                           Inapoi la pagina principala