chestionare auto actualizate drive school

Platforma de chestionare auto Drive School

Chestionare auto Drive School

3 facilitati principale pentru cursantii scolii

Chestionarele auto reprezinta instrumentele de lucru ale oricarui cursant din cadrul scolii de soferi. Aceasta modalitate de testare a cunostintelor este foarte eficienta pentru insusirea cat mai rapida a cunostintelor.

Poate fi destul de dificil sa alegi cele mai bune materiale de studiu, sa gasesti chestionare auto realizate in conformitate cu variantele propuse de DRPCIV sau sa ai posibilitatea de a opta pentru materiale realizate intr-o alta limba. Acum, insa, le poti avea avea pe toate acestea, disponibile intr-un singur loc: platforma online de chestionare auto DriveSchool.

Top 3 facilitati pe care le ofera platforma de invatare DriveSchool

Accesand https://driveschool.ro/chestionare-auto/ beneficiezi de o intreaga experienta de invatare. Aceasta platforma online este accesibila tuturor cursantilor scolii de soferi DriveSchool si ofera foarte multe facilitati, dintre care cele mai importante sunt:

1.   Variante de chestionare actualizate si conforme DRPCIV

Pe platforma noastra vei regasi o multime de variante de chestionare auto actualizate, conforme cu standardele DRPCIV. Ce inseamna acest lucru? Ca vei avea la acces la teste realizate corect, atat din punct de vedere al structurii dar si al continutului. Acestea sunt menite sa incurajeze fixarea notiunilor de legislatie, reprezentand modalitatea ideala de a simula examenul auto din sala. Propunerile noastre de teste pentru pregatirea examenului teoretic sunt actualizate in conformitate cu modificarile care apar in domeniul legislatiei rutiere, tocmai pentru ca ne dorim ca toti cursantii nostri sa isi obtina permisul de conducere fara niciun fel de problema!

2.   Module de invatare online, accesibile simplu si rapid

Platforma online care poate fi accesata de catre toti elevii scolii DriveSchool cuprinde, de asemenea si un modul de invatare. Astfel, parcurgerea acestuia reprezinta o etapa importanta pentru oricine isi doreste sa promoveze, fara niciun fel de impediment, cele doua probe din cadrul examenului auto. In plus, modulele de invatare pot fi accesate oricand, de pe orice device care este conectat la reteaua de Internet. Ai acces, inclusiv, la cursul de legislatie auto pe care le-am creat special pentru cursantii nostri, in format PDF si explicat astfel incat sa fie cat mai usor de retinut.

3.   Selectorul de limba, facilitate dedicata cursantilor straini

DriveSchool nu este o scoala de soferi care se adreseaza doar cursantilor de cetatenie romana, ci poate fi urmata chiar si de catre cetatenii straini. Pentru a nu exista bariere lingvistice, punem la dispozitie pe platforma noastra online selectorul de limba, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate opta pentru una dintre cele doua optiuni: limba romana sau limba engleza. In acest mod, chiar si cei care nu cunosc limba romana au posibilitatea de a-si indeplini visul, adica de a-si obtine carnetul de soferi.

DIRECTOR: Nicolae Comandatu

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.