Chestionare auto

Chestionare auto categoria A, B, C, D, E !

Chestionare auto redobandire permis

Chestionare auto DRPCIV

Daca este sa descriem senzatia de a conduce, definitia acesteia este diferita pentru fiecare persoana in parte. Pentru unii este senzatia de libertate pe care ti-o ofera si biletul catre descoperirea celor mai uimitoare vacante, pentru altii este o necesitate fara de care activitatile zilnice ar presupune mult timp petrecut in mijloacele de transport si totodata nervi pentru ca niciodata nu vin la timp. Oricare ar fi motivele tale pentru a obtine permisul de conducere trebuie sa stii ca inainte de toate trebuie sa stapanesti cat mai bine partea de chestionare auto drpciv, care sunt parte esentiala in obtinerea permisului.

Indicatii privind modul in care se prezinta aceste chestionare auto

Cu siguranta daca esti la prima incercare trebuie sa stii ca fiecare chestionar auto este compus din 26 de intrebari din care corecte trebuie sa fie minim 22 pentru a putea sa sa obtineti permisul de conducere. Pentru fiecare categorie in parte exista cate un set diferit de chestionare auto pe care trebuie sa le parcurgeti. Perioada de pregatire este deosebit de importanta si fiecare test trebuie parcurs cel putin o data pentru a va familiariza cu intrebarile si pentru ca sa va fie mai usor sa le invatati.
Sunt doua aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand va pregatiti pentru sustinerea examenului teoretic:

  • Invatarea legislatiei privind circulatia pe drumurile publice dar si a semnelor de circulatie si a indicatoarelor rutiere
  • Completarea a cat mai multe chestionare auto online pentru a intra in rutina de examen si sa puteti determina cu usurinta unde trebuie sa fiti cel mai atent, la ce intrebari.

Sustinerea examenului se face in format electronic, direct pe calculator. Softul utilizat afiseaza instant daca raspunsul dumneavoastra la chestionar a fost corect sau nu, iar in momentul in care softul inregistreaza 5 greseli in mod automat califica candidatul drept respins.
O data ce candidatul a parcurs toate intrebarile si a obtinut un punctaj de minim 22 de puncte la aceste chestionare auto 2019 online, poate sa sustina proba practica de conducere a autovehiculului. Si aici sunt o serie intreaga de atentionari, dar de aceasta data ne vom concentra putin asupra modului in care trebuie sa completati fiecare chestionar auto.

Pregatirea pentru examen, chestionare auto categoria B

In momentul in care va pregatiti pentru examenul pentru obtinerea permisului de conducere, asigurati-va ca fiecare chestionar auto este completat cu atentie si va aflati intr-o zona in care puteti sa le parcurgeti in liniste.
Fiecare intrebare din aceste chestionare auto este explicat atunci cand ati gresit una dintre ele si astfel puteti sa puneti pe o foaie de hartie acele intrebari care v-au facut probleme. Indiferent ce metoda de invatat ati ales, este deosebit de important sa acordati atentie si seriozitate deplina fiecaruia dintre aceste chestionare auto.
Daca intampinati dificultati in a rezolva in liniste chestionare auto atunci puteti sa vorbiti cu instructorul sau lectorul iar acestia va vor pune la dispozitie sala de studiu in care alaturi de alte persoane in situatia dumneavoastra veti putea sa le parcurgeti in liniste.

Chestionarele sunt identice cu cele de la proba teoretica de la politie

Intra pe chestionare auto: aici

Inapoi la pagina principala

SURSA: Chestionare auto