Scoala de soferi Driver For LifeScoala de soferi Driver For Life

Razboiul sexelor a fost mereu un subiect controversat si indelung disputat. Exista diferente intre femei si barbati si suprematia pare ca revine sexului tare in mai multe domenii, in ciuda faptului ca femeile sunt si ele prezente. Sofatul poate fi o meserie, un hobby, o necesitate sau doar un trend.

Numeroase studii si cercetari au aratat ca femeile nu se orienteaza in spatiu la fel de bine precum barbatii insa la atentia distributiva femeile au obtinut un scor superior.In general mintea barbatului e mai simplu structurata si se concentreaza pe un singur lucru, pana il duce la bun sfarsit. Femeia, pe de alta parte, poate efectua mai multe actiuni deodata, fara prea mult efort.

Soferia nu este insa “un lucru”!

Conducerea unui vehicul pe drumurile publice presupune multa atentie, responsabilitate, anumite cunostinte in domeniu si mai ales pastrarea calmului caci ai in maini propria viata dar si pe cea a celorlalti participanti la trafic.

Scoala de soferi Drive School Bucuresti te ajuta sa devii sofer indiferent ca esti femeie sau barbat

SCOALA DE SOFERI DRIVE SCHOOL BUCURESTI

Inca din momentul cand efectuezi scoala de soferi e bine sa-ti dai seama daca esti sau nu facuta pentru acest rol.Fireste ca experienta isi spune cuvantul insa daca nu dobandesti anumite abilitati si toata lumea te avertizeaza ca nu ti se potriveste…atunci ar trebui sa-i asculti.Altfel te vei pune in pericol atat pe tine cat si pe cei din jurul tau.

Trebuie acceptat faptul ca nu toti putem fi soferi la fel cum acceptam ca nu oricine poate fi fizician, inginer sau medic.Nu este o rusine sa recunosti ca acest rol, de sofer, nu ti se potriveste.

In fine, daca insisti si definitivezi cursurile unei scoli de soferi, daca mai ai indoieli mai poti lua cateva ore suplimentare pentru a te perfectiona inaintea zilei de examinare.

Femeile la volan sunt usor timorate iar unii dintr
e barbati, misogini sau nu, fac tot posibilul sa le descurajeze. De cate ori nu ati auzit in trafic tot felul de formule de adresare josnice si degradante. Asta spune totul despre omul ce vi le adreseaza.
Odata asumat acest rol, tu ca femeie trebuie sa stii ca nu esti nici prima nici ultima incepatoare, ca nu este un rol mai greu decat acela de a fi mama, ca poti face lucrul asta daca ti-l doresti foarte tare si ca nu e rusine sa ceri ajutor.

Da, barbatii conduc mai bine ca noi femeile dar nu conduc mai prudent. Femeile gresesc exagerand cu atentia si preventia de aceea par uneori incete sau dezorientate.Intr- o lume atat de agitata, in secolul vitezei, femeia care conduce o face de multe ori din necesitate. Nu poti sa depinzi permanent de prietenul tau, de sotul tau ori de colega amabila care te ia si pe tine in drum spre serviciu.

O femeie are nevoie de masina pentru a-si face cumparaturile, pentru a duce copilul la gradinita, pentru plimbare pur si simplu si pentru ca mereu este in contra-timp si are atat de multe lucruri de rezolvat. Cred ca oricare dintre noi am fi incantate sa avem sofer, insa cum acest lucru nu este posibil, singura solutie ramasa este sa ne asumam acest rol.

Atat timp cat implicarea si vointa este de 100%, cat timp s
untem constiente si responsabile nu vad de ce femeile nu ar avea succes si in acest domeniu. Sunt putine doamne care se incumeta sa faca din asta o meserie, insa stiu cu siguranta ca daca au facut acest pas exceleaza!

Scoala de soferi Drive School Bucuresti te ajuta sa devii sofer indiferent ca esti femeie sau barbat

SCOALA DE SOFERI DRIVE SCHOOL BUCURESTI

Iata cateva sugestii pentru femeile aflate la volan:

  • Pentru a evita situatiile neplacute e bine sa nu incerci sa faci mai multe lucruri deodata. Stiu, tentatia e mare, dar atentia poate fi distrasa si consecintele sunt nefaste.
  • Recunoaste cand gresesti si cere scuze in limbajul soferilor semnalizand cu avariile.
  • Invata sa parchezi regulamentar!
  • Nu te mai stresa pentru fiecare claxon! Nu iti este adresat intotdeauna tie!
  • Sofeaza cu mai mult curaj, lasa ezitarile deoparte, indrazneste sa calci pedala de acceleratie!
  • Fii mai amabila, mai permisiva, invata si cere sfatul prietenilor cand ai incertitudini!
  • Lasa deoparte mandria si dobandeste profesionalismul cu rabdare si perseverenta!

Drum bun si fara peripetii!

Scoala de soferi Drive School Bucuresti te ajuta sa devii sofer indiferent ca esti femeie sau barbat

SCOALA DE SOFERI DRIVE SCHOOL BUCURESTI

Sursa: http://smartwoman.hotnews.ro/

 

4 thoughts on “Femeie, ce cauti la volan?!”
  1. Cat se face scolarizarea, 36 de sile obligatoriu si dula aceea lot sa sustin sala? Instructorul asa mi- a zis, ca ests prevaxut in lege dar nu si card anume. Cum este?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.