Chestionare auto categoria B mediu de invatareChestionare auto categoria B mediu de invatare

Cand este cel mai recomandat sa completati chestionare auto?

O data cu trecerea timpului examenul pentru obtinerea permisului de conducere devine din ce in ce mai complicat. Acest fapt este si plauzibil intrucat la ora actuala sunt foarte multi soferi iresponsabili, care se grabesc sau care executa manevre periculoase fara a se gandi la consecinte.

Daca acum ceva timp in urma multi se laudau ca nici macar nu este necesar sa invatati pentru ca examenul de la sala este mult prea usor, nu va culcati pe o ureche intrucat intre timp acest lucru a devenit un mit. Toti suntem diferiti si avem o capacitate de asimilare a informatiei si mai diferit. Asadar, inca din primul moment este recomandat sa completati cat mai multe chestionare auto, de preferinta pe toate pentru a putea sa stiti cu exactitate ce intrebari pot sa pice si care sunt sansele de reusita pe care le aveti.

Greseli pe care sa le evitati atunci cand invatati pentru examen

Multi fac greseala ca in momentul in care se apuca sa faca un chestionar sa treaca pur si simplu peste el si sa nu mai revina asupra lui. Dupa cum spunea un proverb ,,repetitia e mama invataturii” acest lucru se aplica si in momentul in care completati chestionare auto. Nu lasati fara raspuns intrebarile din chestionar care nu le-ati stiut sau pe care nu le-ati inteles. La curs puteti sa intrebati si sa notati explicatia astfel incat sa cunoasteti cu exactitate raspunsul data viitoare cand mai dati peste acea intrebare.

Daca in momentul in care completati chestionare auto sunteti obositi sau stresati este mai bine sa lasati pe a doua zi invatatul. Nu este recomandat sa faceti chestionare auto atunci cand va indreptati spre servici si nici in timpul orelor de munca intrucat intotdeauna va exista ceva care sa va distraga si astfel este ca si cand nu ati facut nimic. Acasa, in liniste sau la sala de curs unde aveti toate conditiile necesare puteti sa va ocupati de fiecare chestionar in parte si sa il completati asa cum trebuie. Nu uitati sa aveti pregatite si niste foi de hartie si un pix pentru a nota eventualele nelamuriri pe care le aveti. In acest mod veti reusi sa acoperiti mult mai eficient volumul de informatii pe care trebuie sa il pregatiti pentru examen.

Recomandari finale de care sa tineti cont

Atat orele de legislatie cat si cele de conducere trebuie sa cumuleze un anumit numar de ore asadar nu este recomandat sa nu mergeti la cursuri.

In momentul in care incepeti sa invatati dupa chestionare auto trebuie sa va asigurati ca acestea sunt de actualitate. Daca ati urmat metode de invatare eficienta si ati acordat seriozitate pentru fiecare aspect pe care il presupune pregatirea pentru examen atunci este imposibil sa nu reusiti. Pe site-ul nostru www.driveschool.ro veti putea gasi intotdeauna informatii utile despre cum trebuie sa procedati in fiecare etapa dar si chestionare auto actualizate. Pentru inscrieri la aceasta scoala de soferi sau pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Înapoi la prima pagină

DIRECTOR: Nicolae Comandatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.