Scoala de soferi Drive School profesionisti

Abilitatile unui sofer incep din scoala de soferi Drive School ❤️

       Pentru un incepator este destul de greu sa isi dea seama daca detine acele calitati care sa il transforme intr-un sofer profesionist. De acest lucru ne ocupam noi, cei de la scoala  de soferi Drive School intrucat suntem de parere ca oricine detine potential si isi doreste sa invete cat mai bine tainele sofatului poate sa ajunga un sofer profesionist. De asemenea, noi incurajam cursantii nostri sa isi dezvolte abilitatile si sa se pregateasca temeinic pentru obtinerea permisului.

Abilitati pe care trebuie sa le detina un sofer bun ❤️

❤️

Asadar, in primul rand, nu este responsabilitatea scolii de soferi pentru lipsa unor abilitati sau lipsa de interes a cursantului. Una dintre atributiile pe care trebuie sa le stapaniti este atentia distributiva intrucat va trebui sa va concentrati in mai multe puncte. De asemenea, trebuie sa aveti abilitatea de a gandi in perspectiva, adica soferul sa isi calculeze in avans fiecare miscare. Apoi trebuie sa aiba capacitatea de a lua decizii rapid, chiar intr-o fractiune de secunda intrucat acela este momentul in care chiar se pot salva vieti.

❤️

De indemanare se ocupa scoala de soferi, intrucat orice cursant care are potential este invatat cum sa manevreze automobilul in siguranta dar si cum sa evite orice situatie pe baza acestei abilitati. Putem spune ca cele descrise mai sus sunt niste calitati deosebite care nu trebuie sa lipseasca nici unui sofer profesionist. Desigur, la scoala de soferi Drive School nu ne asteptam ca fiecare cursant sa cunoasca din prima toate notiunile pe care le presupune obtinerea permisului de conducere, noi vedem potentialul din fiecare cursant si il ajutam sa isi dezvolte aceste abilitati si sa le adapteze la trafic.

❤️

Dar abilitatea care le completeaza cel mai bine pe toate cele anterioare este detinerea unui bogat bagaj de cunostinte care, cu siguranta o sa fie un instrument deosebit de util in trafic. Scoala de soferi va ajuta sa dobanditi cunostintele necesare nu numai pentru examen dar si pentru a avea o baza solida de cunostinte necesare in trafic.

Pastrarea calmului si stapanirea reflexelor abilitati importante pentru orice sofer ❤️

❤️
❤️

Inca o abilitate pe care trebuie sa o aiba un sofer bun este sa isi pastreze calmul in orice situatie, oricat de tensionanta ar fi. Dupa ce ati absolvit scoala de soferi nu inceteaza totul cu acele cunostinte pe care le-ati obtinut. Urmeaza momentul in care trebuie sa le aplicati si pe masura ce veti capata experienta necesara veti putea sa dezvoltati trucuri care ar putea de multe ori sa va salveze viata de soferii neatenti la trafic.

O abilitate care le intrece pe toate cele descrise mai sus este stapanirea reflexelor intrucat intr-o fractiune de secunda poate sa va puna in pericol. Trebuie sa va dati seama imediat daca manevra pe care doriti sa o realizati genereaza o actiune sigura si in acelasi timp sa luati decizia corecta. Scoala de soferi Drive School va poate ajuta sa va dezvoltati aceste abilitati si sa deveniti un sofer bun. Veti invata de la cei cu experienta considerabila in domeniu si veti putea astfel sa aveti toate cunostintele necesare din timp.

Pentru inscrieri dar si mai multe informatii va asteptam pe site-ul nostru driveschool.ro

DIRECTOR: Nicolae Comandatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.